Nerastú vám vlasy? Vyskúšajte prírodné triky

Trápi vás to, že vám nerastú vlasy? Mrzí vás, že všetci vo vašom okolí majú dlhšie vlasy ako vy? Nemusíte do seba dávať doplnky strany alebo rôzne produkty na podporu rastu vlasov, ide to aj prírodnou cestou. Aj vy sa môžete chváliť peknými, dlhými vlasmi, len by to chcelo vyskúšať rad prírodných trikov, ktoré majú viesť k dlhším a zdravším vlasom.

Kupovať si neustále dokola produkty na podporu vlasov, to nemá zmysel. Jednotlivé produkty väčšinou nefungujú tak dobre, ako píšu na obale. Radšej by ste mali vyskúšať prírodné triky, ktoré vám neublíži, naopak, môžu len pomôcť, a to vašim vlasom rast.

Vyskúšajte masáž z rozmarínu

Bylinky sú zázračné, o tom niet pochýb. To je fakt, ktorý dlho vieme a ktorého si sme veľmi dobre vedomí. V súčasnej dobe sa využíva celá rada byliniek, pre rast vlasov odporúčame rozmarín, respektíve rozmarínovú masáž. Ak chcete, aby vám vlasy rástli ako splašené, je potrebné venovať sa pokožke hlavy, ktorá o všetkom rozhoduje. Pokiaľ bude pokožka hlavy vysušená, nikdy nebudú rásť vlasy veľa a nebudú ani plne zdravé. Doprajte preto starostlivosť vlasovej pokožke.

Pokiaľ vykoná rozmarínovú masáž, živiny z bylinky dostanete rovno do korienkov vlasov. Podporíte ich rast, tiež sa zlepší kvalita vlasov.

Ricínový olej je zázrak

Ak vás trápi nerastúca vlasy, rozhodne sa zverte do rúk ricínového oleja. Je to doslova kráľ medzi vlasovými olejmi, dokonca je lepšia ako kokosový olej, ktorý je veľmi vyzdvihovaný v kozmetickom priemysle. Dokáže bojovať proti baktériám a plesniam, podporuje vlasovú pokožku v boji proti nečistotám. Naviac je plný vitamínov, dodáva vlasom treba vitamín E, ale aj bielkoviny a iné živiny, ktoré bojujú proti suchosti a tiež proti krepovateniu.

Už žiadne fény ani kulmy

Vlasy vám možno nerastú preto, že je príliš zaťažujete horúcim vzduchom. Ak ich budete zaťažovať horúcim vzduchom, bohužiaľ zabránite ich normálnemu rastu. Stopnite preto fénovanie alebo kulmovanie či žehlenie, vlasy radšej nechajte schnúť voľne.